Elk jaar organiseren we als beroepsvereniging twee keer een biografiekcafé. Dit is een zaterdagochtend met een lezing of workshop door een gastspreker of BOB-lid, het thema heeft altijd een relatie met de biografiek en het biografiewerk. Na het café is er de mogelijkheid om collega’s te ontmoeten. Het Biografiekcafé is open voor leden en aspirant-leden van de BOB, maar ook voor andere belangstellenden. Introducees  zijn van harte welkom! We willen tenslotte graag ons mooie werk met zoveel mogelijk mensen delen.

Kosten, data en agenda

Voor leden en aspirant-leden van de BOB is de toegang gratis. Niet-leden betalen per keer €12,50 en kunnen dit bij binnenkomst voldoen. Alle geplande data en onderwerpen staan op deze website bij de Agenda. Je kunt je aanmelden voor de mailinglijst waardoor je automatisch steeds de aankondiging van het volgende café ontvangt. 

Plaats: Instituut voor Biografiek | Vossestein (gebouw 7 op Landgoed de Horst), De Horst 1 | 3971 KR | Driebergen
Inloop: vanaf 09.30u
Biografiekcafé: 10.00 -13.00 uur

Aanmelden

Wil je meer informatie ontvangen of je naam op de mailinglijst laten zetten? Stuur dan een bericht naar contact@biografieberoep.nl. Of vul hier het contactformulier in.