Elk jaar organiseren we als beroepsvereniging vier keer een biografiekcafé. Dit is een zaterdagochtend met een lezing of workshop door een gastspreker, het thema heeft altijd een relatie met de biografiek en het biografiewerk. Na het café is er een lunch en de mogelijkheid om collega’s te ontmoeten. Het Biografiekcafé is open voor leden en aspirant-leden van de BOB, maar ook voor andere belangstellenden. Introducees  zijn van harte welkom! We willen tenslotte graag ons mooie werk met zoveel mogelijk mensen delen.

Kosten, data en agenda

Voor leden en aspirant-leden van de BOB is de toegang gratis. Niet-leden betalen per keer €12,50 en kunnen dit bij binnenkomst voldoen. Alle geplande data en onderwerpen worden jaarlijks in september bekend gemaakt. Ze staan ook op deze website bij de Agenda. Je kunt je aanmelden voor de mailinglijst waardoor je automatisch steeds de aankondiging van het volgende café ontvangt. 

Plaats: Instituut voor Biografiek | Van Oosthuijselaan 83 | Driebergen
Inloop: vanaf 09.30u
Biografiekcafé: 10.00u-13.00u 

Lunch je mee? Wij zorgen voor koffie, thee en soep. Je mag zelf een broodje en/of salade meenemen. 

Aanmelden

Wil je meer informatie ontvangen of je naam op de mailinglijst laten zetten? Stuur dan een bericht naar biografiekcafe@gmail.com. Of vul hier het contactformulier in.