Dit jaar doet een tiental biografisch coaches van onze beroepsorganisatie mee aan de Dag van de Levensvragen, die op vrijdag 25 juni wordt georganiseerd door onze collega geestelijk verzorgers. Levensvragen spelen een belangrijke rol in biografische coaching, waarmee je zicht krijgt op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

In het hele land zijn er die dag online en live activiteiten te vinden, waarvoor je je bij de organisator van desbetreffende workshop of aanbod kunt opgeven. 

  • Zo is er een live ontbijt in Nuenen met als thema 'Wat voedt mij' door Marian de Rijk van Kansrijk Coaching
  • Sandra Maks van Square of Life biedt online mini-journeys aan over 'je levensvraag in biografisch perspectief' en geeft vier biografische gesprekken weg. 
  • Josien de Vries van 3Consult en Dana Ploeger van De Levenswijzer geven een gratis online workshop 'Welke vraag leeft in jou?'
  • Franca Blomjous en Annette Filippo van Sprekend Jij geven de online workshop 'Borrelende vraag: hoe gaat het werkelijk met je?'.
  • In Vinkeveen zal Mariëlle Kirkels van Zicht op je Leven kosteloos een aantal korte gesprekken aanbieden met als centrale vraag: 'Waar ben ik naar op weg?'

Voor vragen over ons algemene aanbod kun je terecht bij contact@biografieberoep.nl.